Nieuw bestuurslid Anita Loermans

woensdag 10 januari 2018 Achter de schermen

Door Anita Loermans

 

Mijzelf voorstellen heb ik natuurlijk al eens gedaan, want inmiddels ben ik alweer 4 jaar vrijwilliger bij A Break 4 Kids!
Inmiddels doe ik van alles bij de stichting en niet zo lang geleden was er weer een uitbreiding van mijn takenpakket met bestuurszaken.

Waarom ik het doe? Tja ik word er blij van.. Da’s voor mij mijn motivatie. Ik vind het echt een luxe om al die spulletjes te ontvangen en zelf met mijn AB4K bril rond te neuzen in winkels.

Eigenlijk vind ik het super jammer dat ik niet wat dichterbij woon. Gelukkig hebben we ook nog inpakdagen en zie ik dan alle leuke vrijwilligers waar we dan met veel plezier de spulletjes inpakken en er gezellig op los kletsen.
Wat ik nu zo leuk vind aan A Break 4 Kids is dat je kan zien dat iedereen op zijn eigen manier spulletjes verzameld, pakketjes maakt, meewerkt, stukjes schrijft, kaarten maakt, taarten bakt, flyert en nog zo veel meer…

Iedereen voegt iets toe op zijn/ haar manier allemaal gewoon om iets goed te doen voor de jongens en meiden in de tehuizen.
Persoonlijk vind ik het erg plezierig dat je precies kan zien waar spulletjes heen gaan en hoe gedreven Wytze en Marjan zijn…. hun enthousiasme is zo vreselijk aanstekelijk 🙂

Het leukste vind ik eigenlijk dat als ik weer eens een tas met spulletjes krijg en dan mag uitzoeken en daar leuke uitdeeltjes van mag maken. Echt een feestje, ik word er zo blij van terwijl het dan niet eens voor mijzelf is! En ook laatst een donatie met veel kralen en spulletjes; alles uitzoeken in vakjes stoppen en daar dan mooie creaties van maken voor de bling bling setjes…

Van lieve collega’s krijg ik ook regelmatig iets op mijn locker gelegd of komt er opeens een rugzak vol met spulletjes te voorschijn als ik alle vroegte op het werk verschijn! Mijn dag is dan helemaal goed!
Een fles hier of daar.. of andere leuke spulletjes. (Handdoeken, verzorgingsspulletjes, nagellak.. proefmonsters etc etc.). Mijn dank hiervoor!!
Om dit allemaal te mogen en kunnen doen ben ik altijd op zoek naar een leuke deal maar vooral ook naar donateurs die een flesje van dit of van dat bij mij inleveren.

Mijn rollen bij A Break 4 Kids zijn dus erg divers en dat maakt het erg leuk, het kost mij eigenlijk geen energie het levert me energie op het idee dat ik zoveel jongeren blij mag maken met zulke simpele dingen.

Daarom doe ik het dus..

Anita 🙂

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!