Om nooit te vergeten

dinsdag 23 januari 2018 Achter de schermen

Door Marjan Weistra –

Donderdag 18 januari is een datum die wij niet snel zullen vergeten. Het was die dag dat er een gigantische storm over Nederland raasde. Helaas was het in Noordwijkerhout ook goed te merken, eigenlijk hadden we nog nooit eerder zo’n erge storm meegemaakt.

Het duurde nog niet eens zo heel lang, want in de middag ging zelfs de storm liggen en de zon schijnen. Alsof er niets gebeurd was. Maar helaas.. Op onderstaande link staat het hele verhaal. Of het nu een leesplezier is dat denk ik niet, maar het is ieder geval wel om jullie op de hoogte te brengen waarom we niet gelijk alle mailtjes etc. beantwoorden. Want het is in onze hoofden nog steeds aan het stormen, dus graag jullie begrip hiervoor. Klikt u op onderstaande link voor meer info.

https://www.blikopnoordwijkerhout.nl/item/15143-het-dak-eraf-bij-a-break-4-kids-foto-s

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!