Vrijwilliger in het zonnetje

dinsdag 09 januari 2018 Achter de schermen

Door Marjan Weistra

 

Dit keer mogen we Sandra Hertzberger in het zonnetje zetten. Zij die ook A Break 4 Kids heeft aangedragen op haar werk heeft natuurlijk een speciaal plekje in ons hart.

Nadat Sandra A Break 4 Kids had uitgekozen, is zij samen met Barbara hier op bezoek geweest om te kijken wat A Break 4 Kids nu precies was. Toen zij en Barbara beter waren geïnformeerd werden ze razend enthousiast en vroegen of zij ook iets konden doen!?

Dat was natuurlijk zo lief. We waren al heel blij met hun financiële bijdrage, maar daadwerkelijke hulp? We hebben toen nog de maand december afgewacht en erover gedacht. December is natuurlijk voor ons superdruk vanwege alle werkzaamheden binnen de stichting. Maar in januari hebben we besloten om met een uitstapjesteam te beginnen. Zij vonden dat erg leuk en wij naast dat we het ook leuk vonden, veiliger dat zomaar lukraak vrijwilligers van de straat te plukken. Het zijn toch kinderen die het één en ander hebben meegemaakt en daar willen we niet iedereen zomaar op loslaten..

We zijn met het uitstapjesteam in 2015 begonnen en heel dankbaar en blij dat zij nog steeds A Break 4 Kids op deze manier steunen!

1. Januari Sandra Hertzberger

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!