A Break 4 Kids bestaat 7 jaar!

woensdag 07 februari 2018 Achter de schermen

Door Heidi van der Werf –

Zeven jaar geleden kwam ik Marjan tegen en raakten we aan de praat over hun stichting A Break 4 Kids. Al pratende kreeg ik te horen over opvanghuizen in Nederland waar ik helemaal niks van wist en dat die kids soms vroegen om een eigen handdoek!

Ik heb een gelukkige jeugd gehad en ook mijn kinderen hebben nooit om een handdoek hoeven vragen… dit opende mijn ogen en mijn hart.

En een week of wat later schoof ik een bigshopper naast Marjan en Wytze en vroeg of ze dat konden gebruiken?!

Marjan haar ogen begonnen te stralen en ze vroeg me meteen om bestuurslid te worden wat ik een poosje met liefde heb gedaan. Maar toen er meer mensen bij kwamen heb ik dat neergelegd. Er zijn mensen die beter kunnen vergaderen dan ik en ik ben meer van het doen!

Dus ik verzamel spulletjes, soms veel, soms kleine beetjes maar ik weet dat alles goed terecht komt en dat het bijdraagt aan het vullen van de toilettasjes en welkomsttasjes en dat daar een kind stralende ogen van krijgt!

En dat is waarom ik al zeven jaar meedoe en meespaar omdat het ertoe doet hoe we deze kids laten merken dat we om ze geven!!!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!