Gezocht een relatiebeheerder in Zoetermeer

dinsdag 27 februari 2018 Achter de schermen

Door Marjan Weistra –

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe relatiebeheerder in Zoetermeer. Helaas heeft Melinda door haar drukke leven deze functie moeten opgeven. We willen ook via deze weg Melinda bedanken voor haar inzet, bedankt Melinda XX!

Er worden 2 á 3 huizen bezocht in Zoetermeer. Een relatiebeheerder kan het contact tussen de huizen en A Break 4 Kids intiem houden. We willen als A Break 4 Kids niet zomaar ‘een stichting’ zijn die leuke uitstapjes organiseert, maar juist een stukje belangstelling voor deze kids tonen. Kijk voor meer info op de site van A Break 4 Kids bij de functieomschrijvingen.

Lijkt het je leuk om eens een bakje te doen om zo met de begeleiders en/of de kids te praten dan mag je ook nog eens die leuke uitdeeltjes meenemen die gemaakt worden door Anita. Uiteraard mag je zelf ook eventuele dingen meenemen.

Maar natuurlijk krijg je eerst een volledige uitleg en alle medewerking van ons om je prettig te voelen om dit te kunnen doen.

Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Marjan Weistra via info@abreak4kid.nl

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!