Het uitstapjesteam van A Break 4 Kids

donderdag 22 februari 2018 Achter de schermen

Door Marjan Weistra –

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar we zijn er toch nog steeds erg trots op en dankbaar voor dat het ICT Detacheringsbureau Talisman te Alphen aan den Rijn het AB4K uitstapjesteam is. Nadat zij eind 2014 A Break 4 Kids een donatie hadden gegeven hebben we al snel de handen ineen geslagen om te gaan samenwerken.

Het is geweldig om te zien wat zij allemaal doen, zij zorgen dat zij bij elk uitstapje de kinderen kunnen verwelkomen, kunnen helpen waar zij kunnen en zorgen dat alles verder goed verloopt. Hier en daar wordt er een praatje gemaakt, maar ook gerespecteerd als een kind liever met rust gelaten wil worden. Daarna schrijven zij nog een verslagje met foto’s erbij, zodat ook de buitenwereld kan meegenieten.

Verder zijn zij er al vanaf 2014 bij om tijdens het inpakken van de kersttasjes flink de handen uit de mouwen te steken. Klaarzetten, inpakken, opruimen en dan ook nog eens naar de plek van bestemming brengen, echt geweldig hoor!

Bovendien is het samenwerken met Barbara (contactpersoon) ontzettend gezellig. Op de foto staat ze achter de tap tijdens een Kerstuitstapje, maar ze is ook heel serieus hoor 🙂 !!

Wytze en ik willen jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie steun en dat jullie zelfs bereid zijn om als het nodig is ook ’s avonds met een uitstapje mee te gaan na jullie werktijd, bedankt hoor, echt geweldig!!

Enne….alvast weer heel veel plezier volgende week!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!