CreAnita!

donderdag 15 maart 2018 Achter de schermen

Door Marjan Weistra –

Crea wie? Crea wat? Crea waar? We hebben een nieuw ‘onderdeel’ bij A Break 4 Kids en dat heet CreAnita, ofte wel onze eigen cre Anita Loermans! Zij maakt alle uitdeeltjes en blingbling setjes!

Zo kunnen de relatiebeheerders dit dan weer allemaal uitdelen, gelijk gezellig in de huizen. We willen haar op deze manier even in het zonnetje zetten hoor! Dank je wel Anita voor je geweldige inzet XX!

Vandaar onze nieuwe link op de site, zodat jullie haar dingetjes kunnen zien en ook mailen als jullie wat voor haar hebben, want deze vrouw maakt van niets altijd weer iets!! Ze doet nog verder veel meer hoor, zoals het coördineren van de coördinators van alle setjes/pakketjes en kaarten.
Kijken jullie op “CreAnita” om haar werkjes te zien!

CreAnita

 

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!