Loes bezoekt drie Haagse huizen

donderdag 22 maart 2018 Achter de schermen

Door Loes Kraan –

Op donderdag 1 maart ben ik langs drie Haagse huizen geweest. Bepakt en bezakt met de uitdeeltjes ging ik op weg naar Den Haag met het openbaar vervoer. Gelukkig werd ik warm ontvangen in de huizen, want jeetje wat was het koud!!

Het is voorjaarsvakantie dus A Break 4 Kids had voor deze vakantie schaatsen georganiseerd. Wat hebben ze het leuk gehad de kids. Voor sommige jongeren was het een uitdaging en duurde een rondje schaatsen wat langer, terwijl anderen ondertussen al drie rondjes hadden gedaan. Een jongere heeft vroeger veel geschaatst en vond het heel fijn om na al die jaren eindelijk weer de kans te krijgen om de schaatsen aan te trekken.

Heerlijk om die verhalen te horen!

Ik kreeg weer een hoop waardering van de begeleiders en niet alleen omdat het complimenten dag is op 1 maart!! Wat vinden zij het fijn dat het georganiseerd wordt en elke weer zo leuk. De volle kersttassen, die bijna niet te tillen waren, werden ook weer benoemd. Bij alle huizen weer leuke uitdeeltjes achtergelaten.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!