Schaatsen in de Uithof!

donderdag 01 maart 2018 Algemeen

Door Barbara Kops en Inge de Graaf –

Barbara op dinsdag 27 februari:
Om in de wintersfeer te blijven zijn wij, Aimee en ik, met de meidenhuizen gaan schaatsen in de Uithof! Het duurde niet lang voordat alle meiden er waren. Nadat iedereen zijn schaatsen had gehaald bij de winkel, gingen we het ijs op. Het was net zo koud als buiten en mijn voeten waren al snel ijsklompjes.

De meiden hadden het ook erg koud en na een aantal rondjes schaatsen zijn we allemaal naar binnen gegaan om warm te worden.

We hebben met z’n alle nog wat warms gedronken en daarna gingen de meiden weer richting huis. Het was een geslaagde middag!!

Inge op woensdag 28 feb:
Teun en ik (Inge) zijn woensdag 28 februari met A Break 4 Kids gaan schaatsen in de Uithof! De schaatskoorts zat er goed in en het was dan ook lekker druk! Teun heeft de groepen opgewacht bij de ingang en ik ben steeds met een lijst benodigde schaatsen met of zonder begeleider in de rij gaan staan. De kinderen van de huizen hielpen vaak ook mee met het ophalen van de schaatsen!

Ondertussen verzorgde Teun de entreebewijzen en zijn de groepen het ijs op gegaan.

Sommige groepen waren wat eerder moe en koud dan de andere. Er was een groep bij met een paar hele fanatieke schaatsers die tot het einde op het ijs hebben gestaan. We hebben met 1 huis afgesloten met een drankje.

De kinderen vonden het koud, maar wel leuk!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!