Drie huizen bezocht door Sandra

dinsdag 17 april 2018 Achter de schermen

Door Sandra van Dijk –

Afgelopen week ben ik bij drie opvanghuizen langs geweest.

Bij het eerste huis heb ik mee gegeten. De gastvrouw, dat is degene die kookt, was ziek, maar 1 van de begeleiders had erg lekker gekookt. Aan tafel was het gezellig! Na het eten de jongeren een mooi ingepakt assortiment van toiletartikelen en proefmonstertjes, de “uitdeeltjes”, gegeven en ze waren er erg blij mee.

Bij het tweede huis hadden de jongeren besloten om van het mooie weer te genieten, dus helaas niemand ontmoet. Wel een leuk gesprek gehad met de aanwezige begeleider.

Bij het derde huis ook mee gegeten, ook hier was ontzettend lekker gekookt. Het was vrijdag, veel kinderen waren ergens anders. Ik heb wel een ontzettend leuk gesprek gevoerd met 1 van de aanwezige jongens. Ook hier waren de jongeren erg blij met het mooi ingepakte “uitdeeltje”.

Het was heel leuk om de jongeren te ontmoeten en om te merken dat ze het waarderen wat de Stichting A Break 4 Kids voor hun doet.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!