Vijf huizen bezocht!

donderdag 26 april 2018 Achter de schermen

Door Marjan Weistra –

We kregen vorige week de vraag of wij paaseitjes voor de kinderen wilden. Ja, natuurlijk, heerlijk toch voor die kids? Voor alle kinderen hebben we dus zakjes met paaseitjes en flesjes drinken gemaakt en vandaag gingen we dus op stap naar vijf  huizen, twee in Den Haag en drie in Zoetermeer.

We begonnen in Den Haag waar we gelijk aan de koffie konden. Er was op dat moment één jongen in huis en het was leuk dat hij een vlotte babbel had. Tja, en dan ligt er een puzzel op tafel, dus waar drink je dan je koffie? Een gezellig begin van de dag.

Bij het tweede huis was het ook gezellig en leuke knullen die heel vriendelijk waren. Het was fijn om te horen dat er begrip was voor het afzeggen van het meiuitstapje vanwege de verbouwing hier. We hebben met tegenzin dit moeten afzeggen en hadden het hier zelf ook moeilijk mee.

Op naar Zoetermeer dus,  waar we een heel heel behulpzaam meisje ontmoette. Ze was eigenlijk een soort van gastvrouw… Ze vertelde over haar opleiding en wat ze later wil worden. En.. ze hield niet van make up, dus boden we haar een jongens uitdeeltje aan, maar toch won een heel vrolijk gekleurd make up tasje het van de jongens uitdeeltjes!

Het vierde huis hebben we ook wat gedronken met een begeleidster die toch wel heel nieuwsgierig was wie nu toch al die uitdeeltjes maakt? Dat hebben we dus uitgelegd! Het ziet er ook altijd vrolijk uit hoor, én eitjes en uitdeeltjes.

Het laatste huis was een hernieuwde kennismaking omdat er jaren geleden werd besloten om een ander soort hulp te geven aan de kids en daar paste toen A Break 4 Kids niet bij. Maar na een mail of we wilden langskomen om dit opnieuw op te pakken hebben we ook dit huis vanmiddag bezocht. Ik vond het fijn om te horen van een begeleider dat hij een stuk tekst goed vond op de flyer van A Break 4 Kids. Het staat er precies op zoals het is zei hij.

Nadat alle eitjes en uitdeeltjes waren uitgedeeld konden Wytze en ik weer naar huis, terug kijkend op een hele mooie dag. We willen de begeleiders en kinderen bedanken voor hun gastvrijheid en gezelligheid!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!