Voorbereiding inpakdag welkomstpakketjes!

woensdag 30 mei 2018 Achter de schermen

Door Marjan Weistra –

Het is echt ongelofelijk hoeveel spulletjes we nodig hebben om de welkomsttasjes straks allemaal te vullen. De vrijwilligers die voor het eerst op een inpakdag komen van A Break 4 Kids zijn altijd heel erg verrast hoeveel spulletjes er zijn, maarja…. 135 pakketjes is ook niet niets!

Het zijn toch 135 shampoos, douchegels, tandpasta’s, geurtjes en nog veel meer. Natuurlijk omdat we elk kind twee handdoeken/washandjes willen schenken hebben we van deze dus 270 nodig! We blijven herhalen dat we de kids alleen maar nieuwe, dus geen tweedehandse handdoeken geven omdat deze kids zich al zo vaak ‘minder’ voelen en dat gevoel willen wij juist door middel van deze tasjes bij hun wegnemen!

We willen liever geen lang verhaal vertellen omdat de foto’s voor zich spreken.

Mocht u nog wat willen geven aan ons, wilt u dit dat alstublieft doen vóór zaterdag 23 juni?
We kunnen nog handdoeken, 2 in 1 voor de jongens, tandpasta’s, haarborstels en kammen gebruiken!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!