Adaja aan het woord

dinsdag 10 juli 2018 Achter de schermenAlgemeen

Door Adaja –

Ik vind het leuk om A Break 4 Kids te helpen omdat ik vind dat elk kind een zorgloze jeugd moet hebben. Jammer genoeg is dat vaak niet het geval. Ook ikzelf heb in een tehuis gezeten. En ook meerdere vrienden van mij. Ik praat dus uit eigen ervaring dat het niet allemaal even simpel gaat in de huizen.

We deelden inderdaad handdoeken en washandjes en ook linnengoed. Tijdens sinterklaas en Kerst mochten we een cadeautje kiezen van 5 euro. Ik vroeg om douchegel en shampoo in plaats van snoep. Dus het klopt wat A Break 4 Kids roept!

Ik voel een sympathie voor deze jongeren en daarom wil ik ze op deze manier helpen in hoeverre ik kan. Ik begrijp heel goed hoe die kids zich voelen en draag heel graag mijn steentje bij waar ik kan, want kinderen verdienen nu eenmaal het beste. Zij zijn wel de toekomst!

Mijn eerste inzamelingsactie was een groot succes en werkt voor mij bevestigend dat ik verder ga om op deze manier te helpen, we gaan verder met sparen. Ik wil graag ook alle donateurs bedanken voor hun giften, bedankt alle donateurs!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!