Carla Kraan als nieuwe vrijwilligster

donderdag 12 juli 2018 Achter de schermenAlgemeen

We zijn heel blij dat we u mogen voorstellen aan Carla Kraan. Zij gaat met veel enthousiasme aan de slag met de make up setjes!

 

Hoe een balletje kan rollen is wonderlijk. Ruim een jaar geleden kregen wij een e-mail van Loes (zus van Carla) die toen als studente bij A Break 4 Kids vrijwilligerswerk wilde doen. We hadden net daarvoor bestuurlijk besloten om te stoppen met vrijwilligerswerk voor studenten vanwege het vele werk qua administratie, opleiding etc.. Maar juist die ene e-mail van Loes kwam binnen. Na een fijn kennismakingsgesprek wisten we dat zij een blijvertje zou worden. Gelukkig kwam dat uit, want Loes is als relatiebeheerder bij A Break 4 Kids gebleven.

En nu dus haar zus Carla. Zij kwam wat spulletjes doneren en tijdens het gesprekje klikte het gelijk. Haar enthousiasme en opmerkingen die zij maakte over de kinderen waren bijzonder en dat raakte ons. Haar reactie hieronder zegt ook alweer genoeg!

“Ik vind het heel leuk om A Break 4 Kids te kunnen helpen. De dagjes uit en tasje met toiletartikelen zijn zo waardevol voor de jongeren. En als coördinator make-up kan ik de meiden extra verwennen, hoe leuk is dat!”

Zij is net afgestudeerd is daarna heerlijk op vakantie geweest. Nu terug van vakantie gaat ze eigenlijk gelijk al aan de slag bij A Break 4 Kids. Daar zijn wij heel blij mee en wij willen haar ontzettend veel succes wensen! Welkom Carla en heel veel plezier, maar dat zit wel goed!!

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!