Donatie Delfland

woensdag 11 juli 2018 Achter de schermen

Door Marjan Weistra –

Nadat A Break 4 Kids een presentatie had gegeven in een klas op de scholengemeenschap Delfland te Delft gingen de kinderen aan de slag..

Zij gingen auto’s wassen, lege flessen ophalen, zegeltjes verkopen (interne actie van de school zelf) en nog meer om zo geld in te zamelen voor de kids in de opvanghuizen. Het was al te zien bij de presentatie dat de kinderen in de klas erg onder de indruk waren dat er leeftijdsgenoten het slechter dan zij hebben. Er is een flink bedrag opgehaald, maar liefst 700 euro!

We willen de organisator Miranda van der Heyden bedanken voor haar inzet en natuurlijk de kinderen die het geld hebben verzameld, dank jullie wel!! Jullie hebben over twee dagen vakantie en wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!