Hoe gaat dat?

dinsdag 24 juli 2018 AlgemeenUitstapjes

Meestal plaatsen we een verslagje over een uitstapje. Dit keer ook een kijkje vóór dat de kids aankomen bij desbetreffende locatie, want hoe gaat dat eigenlijk?
Geschreven door een pedagogische medewerkster Esther (rechts op de foto, links Marit) van één van de opvanghuizen.

Woensdag 18 juli was het zo ver, Duinrell! Altijd geweldig om te zien: hoe stoer ze er van de buitenkant ook uitzien, het kind komt in ze naar boven..

Om 08:30 uur waren de meeste jongeren al beneden, we zouden om 09:00 uur vertrekken… Nog even muziek luisteren, brood maken en flesjes water mee, haren goed doen en heel belangrijk: onderhandelen wie voorin de auto mag zitten. Om 09:00 uur gingen we met 2 auto’s, 6 jongeren en 2 groepsleiding en de speakers op volume ‘gehoorbeschadiging’ op pad. Vanuit Scheveningen waren we zo in Duinrell…

Voor de deur gewacht op alle andere groepen en gekletst met Marjan, Wytze en de vrijwilligers! Iets na 10:00 uur gingen we het park in, de Splash, Dragonfly, Mad Mill en Falcon waren wel de favorieten. Om 13:00 uur hebben we met z’n allen een patatje en een snack gegeten.

Wij zijn daarna het park ingegaan en hebben nog wat attracties gedaan. Na 2 keer de Mad Mill achter elkaar waren ze toch wel misselijk! Rond 15:30 uur zijn wij vertrokken uit Duinrell en zijn wij met onze groep als afsluiter nog bij de Mac Donalds gaan eten.

Wat hebben ze genoten, de één zegt het en aan de ander zie je het. Ze waren allemaal voldaan en moe aan het eind van dag! Namens alle jongeren en leiding: bedankt!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!