Nadica Vuckovic-de Bruijn

dinsdag 31 juli 2018 Achter de schermenAlgemeen

Ik ben Nadica Vuckovic-de Bruijn en ben 45 jaar. Ik ben getrouwd en heb één dochter.
Mijn hobby’s zijn lezen, shoppen, bingo, creatief bezig zijn, dagjes uitgaan en reizen.

Al surfende op het web zocht ik naar instanties/stichtingen om vrijwilligerswerk te doen. Ik zocht natuurlijk iets wat ik leuk vind om te doen en het moest ook wat zijn waar ik een beetje creatief bezig kon zijn! Ik wilde ook graag iets doen voor kinderen en zo vond ik A Break 4 Kids!!

Ik dacht: “Wow, wat leuk!”

Na een email te hebben gestuurd en telefonisch gesproken te hebben met Marjan, hebben we een afspraak gemaakt. Ik heb verder met Wytze en Marjan kennis gemaakt en het balletje is gaan rollen.

Ik ga voor de stichting de proefmonster pakketjes maken en dit zijn er ruim 145 stuks! Deze worden in de welkomstpakketjes gedaan. Hiernaast ga ik voor de ‘jongenspakketjes’ de snoeppotten verzorgen. Ik heb er ontzettend veel zin in en heb dezelfde avond nog verschillende bedrijven gemaild. De volgende morgen werd ik al terug gebeld en krijg voor de jongens 40 potten gedoneerd! Een goed begin dus…

Groetjes van Nadica

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!