Twee dagen Duinrell!

maandag 23 juli 2018 AlgemeenUitstapjes

We hebben ons eerste zomeruitje alweer gehad of eigenlijk twee :). Eén dag is voor de meidenhuizen en de andere voor de gemengde huizen. Het waren twee heerlijk dagen in Duinrell met geweldig weer!

Dinsdag waren wij (Sandra en Inge) mee met A Break 4 Kids bij Duinrell. Het weer was prachtig en warm genoeg voor veel (verfrissende) attracties. Het was een leuke groep meiden die vanuit 2 verschillende locaties kwamen. Bij aankomst hebben we kennisgemaakt maar vervolgens zijn wij meteen het park ingegaan om geen tijd te verliezen. Al snel kwamen wij elkaar weer tegen bij o.a. de attractie de Splash waar wat verkoeling werd gezocht. Om 12.30 kwamen we allemaal weer bij elkaar om te genieten van een heerlijke lunch. Even uitrusten, een drankje drinken en de verhalen van de ochtend met elkaar delen. Na een heerlijk ijsje toe waren de meeste weer voldoende opgeladen om vervolgens vol energie het park weer verder te verkennen. Het was een top dag; mooi weer, leuke attracties en goed gezelschap wat wil je nog meer!

Woensdag waren de gemengde huizen aan de beurt en gingen wij (Loes en Carla) mee. Het was super mooi weer en de kids hadden er veel zin in. We hoorden van diverse begeleiders hoe enthousiast de kinderen waren en er naar uitzagen naar deze dag.

Een jongen kwam bij de ingang naar mij toe en zei “Zo leuk dat A Break 4 Kids dit weer organiseert voor ons, dank je wel.”

Verder hebben we vooraf afgesproken waar te gaan eten voor de lunch en wat iedereen wilden eten, zodat wij dit op tijd konden doorgeven, want je komt toch wel even met zo’n 45 personen.

Iedereen heeft door het park rondgelopen en om 13.00 uur hebben we allemaal patat en snacks gegeten om vervolgens weer snel naar de attracties te gaan. Daar kunnen we met zijn allen weer mooi op terug kijken!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!