Bedankt A Break 4 Kids

maandag 20 augustus 2018 AlgemeenUitstapjes

Ik ben een begeleider van één van de huizen. Voor het eerst ben ik mee geweest met een uitje!
Het leek mij leuk om jullie te vertellen dat het echt een super gezellige middag was! Er waren zes jongeren van onze groep, ze werkten samen, hebben gelachen, gek gedaan en waren zeker sportief richting jongeren van de andere groepen.

Een van de jongeren was jarig, toevallig ben ik de mentor van haar. Zij heeft achteraf aangegeven dat ze het fijn vond dat ze iets te doen had op haar verjaardag, aangezien zij niet met anderen kon afspreken. Helaas ook geen contact meer met ouders. En weet wel, ze vindt niet zo snel iets leuk haha! Maar wat fijn dus voor haar en alle andere jongeren dat er zulke uitjes georganiseerd worden.

Klasse van A Break 4 Kids en ontzettend bedankt! Hopelijk ben ik er nog een keer bij (wij hebben zo’n vervelende collega die altijd dienst heeft tijdens de uitjes, grrrr) hihi..

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!