Suppen en Sun

donderdag 02 augustus 2018 AlgemeenUitstapjes

Wat was ook dit weer een leuk uitstapje en Wytze en ik (Marjan) zijn mee geweest. Het was leuk om te doen zoals het allemaal begon, bij de kids zijn, yeah.!! 😉😉 Suppen stond op de agenda. Geniet mee…

 

Een jongen dook gelijk het water in om zo naar de supplanken te gaan in plaats van om te lopen haha, om daar te horen van Diewertje (instructrice) waar ze op moesten letten. De andere groep kreeg het van Ian te horen. Maareh, het waren natuur talenten hoor, zoef…daar gingen ze!

Er waren supplanken en er voer een boot mee, zodat er onderling geruild kon worden. Het is dan heel leuk om te zien hoe sommige kids eerst echt niet willen om dan later op een supplank liggen te zonnen, aan het zwemmen zijn en eigenlijk… eigenlijk gewoon eens pret hebben als een kind! Geweldig om te zien. 🏊🚣

Zelfs met een flesje ijsthee werd er verder gesupt hihi. Na dit alles gingen we samen op het grasveld zitten om daar een welverdiende patatje te eten. Alle kinderen kregen een grote badhanddoek waarop ze gelijk konden zitten en ze hebben nu ook een eigen badhanddoek 🍟🍶

Bij het afscheid kregen alle huizen een volle tas met lekkernijen en waterpistolen waar sommige al erg enthousiast van werden.

Het was een prachtige locatie, goed weer, een geweldige sfeer en fantastische  instructeurs. Dank jullie wel kinderen, begeleiders en instructeurs. Ik weet niet wie er meer genoot 😊. Dit blijft het allerleukste om te doen, samen met kinderen uitgaan!! Tot de volgende keer 🙋🙋en genieten jullie nog heerlijk na!! Doen wij ook 😂😂

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!