Twee Haagse huizen

dinsdag 07 augustus 2018 Achter de schermen

Vandaag hebben wij (Wytze en Marjan) twee Haagse huizen bezocht. Het was zulk warm weer en dus kregen we in het eerste huis gelijk lekkere koude limonade, mjammie.. Toen kwam kroepoek, andere knabbels, mini loempia’s, garnalen en nog meer op tafel als voorafje.

Intussen lekker babbelen om zo twee kinderen te ontmoeten. Na al dit lekkers werd er besloten om toch binnen verder te gaan eten. Nasi, hele hete tempeh, speklapjes, satéstokjes met saté, komkommersalade, uitjes en als toetje (plof plof), nog ijs toe! We willen Diana bedanken voor het heerlijke eten ondanks de hittegolf!

Een jongen keek al uit naar het aankomende uitstapje en eigenlijk wilde hij het verder wel organiseren, terwijl een meisje het absoluut niet zag zitten om te gaan survivallen, veel te vies water zeg haha. Er kwam nog een meisje nieuw in het huis. Het was wel een ‘oude’ bekende en hopelijk kan ze snel weer naar huis terug.

Bij het tweede huis kregen we koffie en daar hebben ze naar het filmpje van het suppen gekeken, die ze erg leuk vonden! Daar was maar één jongen die zich voorstelde om vervolgens naar zijn kamer ging om muziek te luisteren.
Een begeleidster herkende ‘onze’ Loes van een foto, hartstikke leuk natuurlijk!

Het blijft leuk om zo even mee te kijken achter de schermen in de huizen en natuurlijk toch weer wat ‘bekende’ kinderen te zien tijdens de vakantie.

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!