Het maken van de blingbling setjes en uitdeeltjes!

woensdag 24 oktober 2018 Achter de schermenAlgemeen

Een leuk item in de Kersttassen zijn de bling bling setjes. Alle sieraden die we ontvangen worden door Anita gesorteerd en wat er gebruikt kan worden daar maakt zij ruim 50 sieradensetjes van. Verder maakt zij ook nog eens 200 ‘uitdeeltje’ per jaar!

Natuurlijk is er voor deze 50 setjes per jaar nooit genoeg om elk meisje te verwennen met zo’n mooi setje en dus worden er dingetjes bij gekocht, zodat het prachtige bling bling setjes worden. Het is een enorme klus om dit ieder jaar weer voor elkaar te krijgen. Maar Anita is zo creatief dat ze zelf ook sieraden om alle setjes zo goed mogelijk te krijgen. En dat is gezien de reacties van de meiden tijdens de Kerstavond ook altijd heel goed gelukt! Alle sieraden worden in doosjes gepakt en deze worden dan met gezellige cadeaupapier ingepakt.

Naast deze bijzondere setjes, maakt Anita ook nog eens 200 uitdeeltjes per jaar! Dit zijn leuke kleine pakketjes met bruikbare artikeltjes voor de kids ingepakt in bijvoorbeeld een washandje of een leuk potje. Deze nemen de relatiebeheerders mee als zij op bezoek gaan naar de huizen. En vergis u niet, het zijn ook de jongens die er altijd heel erg blij mee zijn!

We vinden het geweldig wat Anita allemaal doet en het blijft leuk om te zien hoe de kinderen erop reageren. Natuurlijk zijn we van u afhankelijk omdat ons budget hiervoor minimaal is. Mocht u nog leuke gadgets, proefmonstertjes, zeepjes etc. hebben dan zijn wij er heel blij mee! Kijkt u op de contactpagina voor het adres van Anita Loermans.

Dit filmpje geeft u een blik achter de schermen, dus geniet u ervan! We willen Anita ook langs deze weg enorm bedanken voor haar inzet en geweldige ideeën om al deze leuke verrassingen te maken. Dank je wel Anita, en ook zeker namens de kids én begeleiders!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!