Loes Kraan

donderdag 04 oktober 2018 Achter de schermenAlgemeen

Waar een wil is, is een vrijwilliger !

De stichting is ook afhankelijk van vrijwilligers die belangeloos hun tijd en energie willen steken om vele dingen te bewerkstelligen. Zij zijn allen van onschatbare waarde omdat er prachtige voorbeelden zijn dat hun aandeel, hoe groot of klein dan ook, de harten van kinderen kunnen raken.

Deze maand willen we heel graag Loes Kraan in het zonnetje zetten. Zij is naast dat zij relatiebeheerder is ook iemand die graag een donatie wil aannemen. Verder helpt zij heel graag mee met het inpakken van diverse pakketjes en zelfs haar zus, moeder en de schoonmoeder van haar zus helpen A Break 4 Kids graag mee!! Natuurlijk zijn wij daar heel blij mee en leest u verder in onderstaande link wat haar beweegredenen zijn.

Dank je wel Loes voor je enorme en lieve inzet XX!

4. Oktober Loes Kraan

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!