Melinda Kraaij stopt !

dinsdag 16 oktober 2018 Achter de schermenAlgemeen

We wisten het al, maar toch is het vervelend om het te realiseren!! Melinda Kraay gaat A Break 4 Kids verlaten.

Zij heeft 4 jaren alle make up setjes gemaakt (dat zijn er dus 200!!), op alle inpakdagen meegeholpen, meehelpen sparen, als relatiebeheerder in Zoetermeer de huizen bezocht, donatie aangenomen en zelfs een super leuke meidenmiddag voor de meidenhuizen georganiseerd met een verzorgde high tea, waarin de meiden naar hartelust haar nagels lieten verzorgen, haar laten doen door Goldylocks kapsalon, zodat sommige meiden ’s avonds lekker opgetut naar de Kerstavond kwamen. Ik zie nog een meisje met haar nagels glunderend rondlopen, zo heerlijk!

Dank, dank je wel lieve Melinda Kraaij voor al je inzet en dan vergeet ik er nog bij te noemen dat je zo vaak hebt gesleept met alle gedoneerde spulletjes… tot gisteren aan toe!! Dank je wel! XX!

En dat je nu namens het Leger des Heils in een opvanghuis voor jonge kinderen werkt vinden wij een cadeau, waar we als A Break 4 Kids graag voor aan de kant gaan. Heel veel zegen en ontzettend veel liefs!! Verder nog veel succes met je pittige studie én andere baan! XX! (Jij ook bedankt hoor Anette, door jou heb ik koffie leren drinken hahaha XX)

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!