Relatiebeheerder in Zoetermeer!

dinsdag 09 oktober 2018 Achter de schermenAlgemeen

We zijn heel blij met het aanschuiven van een relatiebeheerder in Zoetermeer en willen haar graag aan jullie voorstellen! Natuurlijk wensen wij haar enorm veel succes toe en dat zij een goed contact met de kids en begeleiders krijgt. Veel plezier Ilona!

Ilona:
Ik ben Ilona 34 jaar en woonachtig in Zoetermeer. Ik werk al 11,5 jaar in een dienstverlenende organisatie waarin ik bedrijven adviseer hoe afval te scheiden en wat wij doen met het afval. Afval is een grondstof en het beste is altijd om afval te scheiden, zodat we de grondstof kunnen gebruiken voor nieuwe producten. Ik ben veel onderweg en bezoek mijn klanten en werf nieuwe klanten.

Voor mijn werk ben ik verbonden met het ontbijt netwerk van Ronald Mc Donald. Ik ben in juni 2017 door dit netwerk vrijwilliger geworden in het Ronald Mc Donald huis in Leiden. 1x in de 2 weken werk ik een avond dienst hier en zorg ik dat onze gasten een thuis van huis hebben. We wassen, ruimen de vaatwasser uit, strijken, ruimen op maken schoon, schrijven gasten in en uit en zijn een luisterend oor.

Ik vind vrijwilligers werk erg mooi en dankbaar werk. Hierdoor ben ik verder gaan kijken of ik nog meer kan doen in het geheel voor de mensen die hard hulp nodig hebben. Ik kwam bij de openstaande vacature via ZoSamen Zoetermeer Relatiebeheerder bij A break 4 kids terecht.
Na een leuk gesprek bij ZoSamen ben ik bij Marjan op gesprek geweest.
Ik vind het mooi wat A break 4 kids doet en een ondersteuning is voor kinderen die het moeilijk hebben.

Ik zelf heb 4 jaar in een pleeg gezin gewoond en mijn zusje in tehuizen in Den Haag. Zij vond dit erg lastig en ik heb in het pleeg gezin ook een niet al te leuke tijd beleefd. Hierdoor moest ik ook vanaf mijn 14de fulltime werken. School deed ik ernaast. Helaas was er na de middelbare school geen geld om door te leren.
Het was fijn geweest als er toen wat meer handen hulp hadden gegeven aan me.

Desondanks ben ik vreselijk blij dat ik dit allemaal heb mogen mee maken. Ik heb een enorme wilskracht en doorzettingsvermogen. Ik ben 11,5 jaar geleden naast 40 uur werken 3 avonden naar school gegaan en heb alsnog mijn vervolg papieren gehaald in het MBO. Ik zie alles in het leven als een kans en ik probeer er elke dag het allerbeste van te maken. Het helpt mij vaak om positief te zijn en van alles een uitdaging te maken. Als je wilt kun je alles.

Het is belangrijk om altijd in je zelf te blijven geloven. Iedereen is een waardevol mens en verdiend een plekje in deze mooie grote wereld. Het leven is een feest en je mag zelf de slingers ophangen om je eigen feestje te vieren. Daarom ga ik graag aan de slag bij A Break 4 Kids omdat ik me goed kan inleven hoe die kids zich moeten voelen!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!