Hoera 10 jaar Kerst 4 Kids!

woensdag 21 november 2018 Achter de schermenAlgemeen

We zijn ontzettend blij dat wij ook dit jaar weer Kerst kunnen vieren met de kinderen. Het zal een bijzondere avond worden want A Break 4 Kids gaat dit voor de tiende keer doen!

Wat gaat de tijd toch ontzettend snel, maar als het leuk is om te doen is dat een vanzelfsprekendheid. Het is niet alleen een gezellige avond met lekker eten, maar ook alle cadeautjes die de kinderen krijgen worden zo dankbaar in ontvangst genomen.

De kinderen krijgen een  Kersttas/doos vol met toiletartikelen en voor de meiden zitten daar nog eens een bling bling- en make up setje en voor de jongens een jongenspakketje bij. Verder krijgen alle kinderen een mooie zelfgemaakte Kerstkaart én nog een kerstkaartpakketje waarin kaarten zitten die zij zelf kunnen opsturen. Er zal dit jaar voor het eerst ook een ‘proefmonsterpakketje’ bij zitten, zodat er geen kans meer is op lekkage, dit alles om het voor de kids zo mooi mogelijk te maken!

Waarom? Omdat ook zij het verdienen eens in het zonnetje gezet te worden en te mogen voelen dat zij waardevol zijn. Want welk kind geniet niet van een mooi cadeau en alle gezelligheid op zo’n avond?

Na tien jaren kunnen we zeggen dat we meisjes hebben zien springen toen zij hun make up setje opende, of een jongen die dacht dat hij zijn doos moest delen met andere jongens, of een meisje die gelijk alle sieraden omdeed omdat het zo mooi bij elkaar paste. Kinderen die soms al 17 of 18 jaar zijn staan te glunderen en hebben een glimlach van oor tot oor en eigenlijk blijft het zo geweldig te zien dat deze stoere kids weer even zo blij zijn als …. een kind!!! Dát is waarom wij doorgaan, want elk kind is waardevol!

Wilt u meehelpen, neemt u dan contact op met ons. U kunt kijken op de contactpagina waar misschien een vrijwilliger bij u in de buurt woont. Alles komt op de goede plek. Natuurlijk kunt u ook alles kwijt via info@abreak4kids.nl of belt u gerust op 0252-341164. Alvast bedankt namens ons en de kinderen.

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!