Proefmonsterpakketjes

maandag 12 november 2018 Achter de schermenAlgemeen

Elk jaar krijgen we gelukkig heel veel proefmonstertjes die de kinderen erg waarderen, deze komen in de Kerstpakketten die de kinderen krijgen tijdens het Kerstuitstapje. Op deze manier kunnen zij allerlei nieuwe en bekende merkartikelen ook eens uitproberen.

Alleen als zo’n flesje gaat lekken is dat natuurlijk heel vervelend voor alle andere artikelen die in het pakket zitten en dat vinden wij en de kinderen heel erg jammer en dus…

Maken we zogenaamde proefmonsterpakketjes! Alle proefmonstertjes komen in zakje die worden dichtgezippt, zodat er niets meer kan lekken in de Kerstpakketten. Deze taak heeft Nadica Vuckovis-de Bruijn op haar genomen. Zij maakt elk jaar 90 ‘proefmonsterpakketjes’. Ook een enorme klus want krijg het maar eens bij elkaar!

Hiernaast is zij ook bezig om spulletjes voor de jongens te krijgen omdat A Break 4 Kids echte jongenspakketjes maakt. De meiden krijgen allemaal een blingbling- en make-upsetje, zodat we op deze manier de jongens ook een extraatje kunnen geven. We zijn heel blij dat Nadica ons hiermee helpt want dat valt niet mee!

In het onderstaand filmpje een korte impressie van haar werk! We willen Nadica bedanken voor haar inzet en wensen haar heel veel succes toe in haar functie binnen deze stichting!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!