Tweehonderdvijftig kaarten!

vrijdag 02 november 2018 Achter de schermenAlgemeen

Afgelopen week hebben we een kijkje mogen nemen bij de zussen Elles, Trien en Karin oftewel de cardsisters! Een leuk filmpje om te zien wat zij doen om het voor de kinderen leuker te maken. Al die kaarten die zij maken, echt onvoorstelbaar veel en dit al verschillende jaren!!

Zij komen om de week bij elkaar om kaarten te maken en als er doorgegeven wordt hoeveel kaarten we dit keer nodig hebben, dan gaan ze gelijk elke week een avond zitten om alle kaarten voor de kids te maken! Geweldig toch? Wist u dat één kaart ongeveer 2 uren kost? Dus reken maar uit, ruim 250 kaarten per jaar!!

Daarnaast zijn ze ook aan het verzamelen en inpakken waar nodig is. Laatst kregen we massageborstels tegen hoofdpijn, nou, dat hebben die kids ook wel eens, dus bedankt.

Dank jullie wel lieve Elles, Trien en Karin, ook voor jullie gezelligheid!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!