Geslaagde PR

donderdag 20 december 2018 Achter de schermenAlgemeen

A Break 4 Kids mocht maar liefst (bijna) twee keer achter elkaar in de krant staan, te weten het Algemeen Dagblad; editie Zoetermeer.

Het is natuurlijk altijd leuk als er aandacht komt voor de stichting, want een beetje pr is nodig voor het aanvragen voor donaties van geld en/of goederen.

Nu kregen wij een aantal weken geleden een uitnodiging om in Zoetermeer bij ‘Zoetermeer Vooruit’ een presentatie te geven over A Break 4 Kids. Naast dat het gezellig was en wij gelijk wat spulletjes in ontvangst mochten nemen ging er een balletje rollen.. Omdat Zoetermeer Vooruit een persbericht had laten uitgaan over onze presentatie kwam er belangstelling van het Algemeen Dagblad. En zo konden we overgaan op een interview en dat zelfs twee keer!

Het was een grote wens van ons om alle kinderen naast de kerstpakketten ook rugtassen te schenken. Maarja, dat is natuurlijk wel een enorm bedrag. Gelukkig, en daar zijn wij zo dankbaar voor, kwam er door het artikel een bericht van een lieve vrouw die heel graag samen met haar vader een donatie wilde schenken om dit te bewerkstelligen. Het werd mogelijk voor A Break 4 Kids dat elk kind een rugtas kreeg!! Dat was geweldig en tijdens de Kerstavond waren dan  die gezichten van de kinderen ook zo mooi om te zien, want een nieuwe rugtas krijgen is voor hen toch wel heel bijzonder! Natuurlijk waren er ook nog andere mensen die een donatie naar aanleiding van het artikel geld of rugtassen gaven en zo konden we van het restant bedrag van die megadonatie de overige artikelen kopen die we nog nodig hadden voor de kerstpakketten. Geweldig!!

We willen iedereen heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage en dat er namens alle vrijwilligers en jullie een hele geslaagde Kerstavond is gevierd, dank jullie wel!

Natuurlijk wensen wij iedereen een hele fijne Kerst en een geslaagd 2019!

Lees de artikelen

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!