Inpakdag Kerst 2018

maandag 10 december 2018 Achter de schermenAlgemeen

Afgelopen zaterdag hebben wij de kersttassen/pakketten/combinaties ingepakt! Het was naast het harde werken ook onzettend gezellig!

We begonnen eerst met een lekker ontbijtje, nou eigenlijk met eerst te kijken wát is er nu allemaal precies was? De tafels stonden ook zo vol met verschillende artikelen! Na het bekijken van dit alles gingen we toch maar aan tafel om daar lekker verse broodjes en kerststol te nuttigen.

– Nadica: ‘bij het zien van zoveel vrolijke spulletjes en kleuren, wordt je vanzelf wel vrolijk en wat veeeheeel!’

– Lammie: ‘en dat moet allemaal in één tas?’

– Desi: ‘eh, hier staan tasjes voor de jongens? Is het voor de jongens dan al ingepakt?’ ‘Nee Dees, dit komt bij de jongenskersttassen, nouja eigenlijk bij de dozen en in de plastic zakken….. laat maar, eerst ontbijten.’ Maar Desiree had gelijk hoor, zo zijn we wel begonnen..

– Riccardo kwam erachter dat de rugtassen op zijn kant konden en was blij verrast dat die tassen echt supermooi waren, dat kunnen de kids zo goed gebruiken.’

– En Miranda, tjee wat heb jij ook hard gewerkt zeg, kanjer en maar blijven lachen hè? We vonden nog wat massageborstels voor hoofden en ik vroeg aan Miranda of deze ook in de tassen konden want die kids zullen ook wel eens hoofdpijn hebben… ‘nou.. begeleiders ook hoor, hihi’, zei ze.
Miranda en Riccardo werken ook als begeleiders in verschillende opvanghuizen. Je kon ze zien genieten hoe blij die kids straks zullen zijn.

Lieve Nadica, Lammie, Desiree, Riccardo en Miranda, we zijn jullie heel dankbaar voor het meehelpen met het inpakken/ sjouwen/ opruimen en ook voor de gezelligheid op deze inpakdag!
Dank jullie wel hoor!

We gaan een heerlijke kerstavond hebben met de kids en begeleiders en dat de juiste spulletjes bij de juiste kids terechtkomen!

Of zoals Riccardo zei: ‘je moet pieken op de juiste plaats!’  🙂

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!