Voorbereiding inpakdag Kerst

maandag 10 december 2018 Achter de schermenAlgemeen

En dan is het eindelijk zover. Na weken spulletjes te hebben verzameld komt nu het moment dat we alles kunnen uitpakken en etaleren. We gaan beginnen met… inpakken! Maar dan in de tassen/dozen van de kinderen…

Het blijft altijd leuk om dan weer spulletjes te zien die je al tijden geleden hebt gekregen. Natuurlijk wordt alles genoteerd maar om het dan weer zo bij elkaar te zien liggen? Heerlijk gevoel geeft dat, want het blijft leuk om de kinderen te verwennen. Ze mogen dan tussen de 12-18 jaar zijn, maar ook deze kids hebben niet veel. Want wie vindt het niet leuk om cadeaus te krijgen?

Op zo’n moment voel je je toch allemaal weer even dat blije kind? Deze kinderen hebben het veelal moeten missen en daarom is het goed om zo op deze manier hen te laten weten dat er vele mensen zijn die dit willen schenken voor hun.

De klapper is natuurlijk wel al die rugtassen, mensen die maar liefst vier nieuwe rugtassen schonken, mensen die geld overmaakten voor de rugtassen en een lieve vrouw die haar vader vertelde over de kids bij A Break 4 Kids, zodat het financieel mogelijk werd om álle kinderen een rugtas te geven.

Er zijn dit jaar ook weer prachtige bling bling- makeup- proefmonster- kerstkaarten- en jongenspakketjes gemaakt, zodat elk kind bij de ‘basis kersttas’ ook deze geweldige cadeaus krijgen.

We willen Anita, Nadica, Lammie, Carla, Cardsisters heel hartelijk bedanken voor hun inzet, dank jullie wel hoor!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!