A Break 4 Kids is 8 jaar!

donderdag 07 februari 2019 Achter de schermenAlgemeen

Vandaag is het precies acht jaar geleden dat wij een stichting zijn geworden. Een non-profit stichting waarin iedere vrijwilliger zich belangeloos inzet om kinderen die het zwaarder in hun leventje hebben een mooi uitstapje te geven.

Naast deze uitstapjes krijgen de kinderen tijdens een Kerstavond een bomvolle tas met allerlei verzorgingsartikelen met diverse cadeautjes zoals een sieraden en make up setje. Voor de jongens is er een heuse ‘jongenspakketje’ met onder andere sokken, pet, speelkaarten, gadgets etc..

Verder krijgen alle huizen en dat zijn er maar liefst tien in de maand juni welkomstpakketjes aangeboden, zodat elk kind dat nieuw in een huis komt dit pakketje krijgt. Ook hierin zitten verzorgingsartikelen en een zelfgemaakte kaart met een warme bemoediging. En… er zitten twee handdoeken/washandjes in omdat elk kind een eigen handdoek wil. A Break 4 Kids begrijpt dit als geen ander en ook al is het een jaarlijkse uitdaging die wij niet uit de weg gaan. Het zijn toch immer 270 handdoeken/washandjes die we nodig hebben.

Acht jaar als stichting, ze zijn omgevlogen en de tijd lijkt steeds sneller te gaan. We vinden het ontzettend leuk om te doen en hopen dit nog vele jaren te kunnen opbrengen. Want we blijven afhankelijk van vrijwilligers én donateurs! We zien uit naar de samenwerking met deze twee onmisbare groep fantastische mensen, we hebben jullie nodig. Heel hartelijk bedankt al voor deze afgelopen jaren en we hebben jullie ook het aankomend jaar weer hard nodig, net zoals deze kinderen. Dank jullie wel!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!