Paastaarten 2019

maandag 29 april 2019 Achter de schermenAlgemeen

Ook dit jaar is het A Break 4 Kids gelukt om tien huizen te verwennen met een Paastaart! Dit jaar werden de taarten gemaakt door de Francois Vatel school te Den Haag.

Het was een gezellig dag wat we hadden. Eerst gingen we naar de Francois Vatel school om de taarten op te halen. En wat waren ze groot zeg! Leuk om te zien dat alle kids een groot stuk konden krijgen. En na wat we gehoord hebben waren de taarten ook super lekker.

Nadat we alle taarten hadden ingeladen op de achterbank, want de bagageruimte stond vol met de 100 paashazenpakketjes, hebben we alle huizen bezocht om de taarten én de hazen af te geven. Sommige kinderen waren aanwezig en waren blij verrast om dit te zien. Want ja, wie lust er nu geen chocola?

De taarten werden uit veiligheidsredenen gelijk in de koelkast gestopt… Het was een fijne dag om vele kinderen weer te zien en ook de begeleiders konden het weer erg waarderen dat ‘hun’ kids werden verwend!

We willen daarom ook via deze weg de Francois Vatel school ontzettend bedanken voor hun overheerlijke gift!!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!