Strike!

woensdag 29 mei 2019 Algemeen

Gelukkig hadden wij door de landelijke OV staking geen last bij ons uitstapje, alhoewel de strikes ons om de oren vlogen hoor, door kids en begeleiders. Maarja, dat had dan weer met bowlen te maken… We willen de begeleiders bedanken dat zij met de auto zijn gekomen i.p.v. het openbaar vervoer!!

Het blijft zoooo leuk om te zien hoe sommige kids eerst wat verlegen binnenkomen om dan vervolgens met knalrode wangen en pretogen zo te zien genieten… genieten van het bowlen; het allemaal even vergeten waarom je in zo’n huis zit, het samenzijn, het kletsen met kids die je weer kent vanuit een ander huis etc… Zoveel, heerlijk om te mogen zien.

En het doet de kids goed gezien de reacties: ‘ik heb genoten, volgende keer weer hoor’, ‘gaat dit jaar het kerstuitje ook weer door, ook zo leuk zijn die’, ‘tjee, koekjes en snoep.. oh wat is dat leuk zeg, echt iets voor mij’, ‘krijgen we nóg meer lekkers?’, ‘wat geweldig om te mogen meemaken, ik ben er de volgende keer ook weer bij’ en een jongen die vraagt: ‘mag ik ook ruilen?’ (zak spekkies) vanwege een allergie. Brutaal? Welnee joh, we kennen het mannetje inmiddels best wel goed en het is juist fijn dat ‘ie zoiets durft te vragen. Inmiddels werd er met een andere jongen geruild en zo werd het allemaal vanzelf opgelost!

Na afloop was er dan een drankje met een borrelhapje. Leuk om even dat dan gade te slaan hoeveel foto’s, selfies en verhalen rondgaan.
En als laatste was het natuurlijk ontzettend leuk om alle kids een gevulde tas met lekkernijen te geven. Helaas is de workshop koekjes bakken niet gelukt, vandaar deze ‘vergoeding’ en het snelle alternatief zoeken… Het is jullie allemaal van harte gegund kids en tot de volgende keer!

We willen via deze weg ook nog Ockenburgh Active bedanken voor hun geweldige service en dat er nog een baan extra gebruikt mocht worden. Maar ontzettend leuk dat de mensen daar vroegen wie/wat A Break 4 Kids is en spontaan ons korting gaf, dank jullie wel! Weer ontzettend leuk om op terug te kijken!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!