30 graden en 135 tasjes!

maandag 01 juli 2019 Achter de schermenAlgemeen

Afgelopen zaterdag 29 juni was het dan zover. Er werden maar liefst 135 welkomsttasjes gemaakt voor kinderen die in een opvanghuis wonen. Het is geweldig om te weten dat elk kind..

een welkomsttasje krijgt met de eerste benodigde verzorgingsartikelen erin. Verder zitten er ook nog wat proefmonstertjes en andere leuke dingetjes bij, zodat ze juist op een moeilijk moment even een glimlacht op hun gezicht krijgen als zij zo’n tasje openen.

Naast deze 135 tasjes zijn er ook nog 80 tasjes extra gemaakt met 80 zogenaamde ‘snoeptasjes’. Al met al dus 295 tasjes gemaakt en dat is toch wel een nieuw record!

We willen Belinda, Carla, Debby en Désirée ontzettend bedanken voor hun hulp en gezelligheid. Het was maar liefst 30 graden maar dat hebben wij niet eens gemerkt. Teveel gezien, teveel om in te pakken, teveel moois om van te genieten en afsluitend teveel gegeten, oeps, maar.. vooral weer teveel (echt niet!) bij gepraat!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!