Twee dagen blijheid

donderdag 04 juli 2019 Achter de schermenAlgemeen

Wij hadden maar liefst twee dagen nodig om alle tasjes te bezorgen naar de huizen. Het was zo ontzettend veel dat het niet in één dag kon. Natuurlijk vonden we dat niet erg, want…

Het is leuk om weer wat kinderen te ontmoeten en de begeleiders weer te zien en daar de tijd voor te nemen. Het is ook goed om te horen wat er soms speelt in de huizen, wat voor ons ook leerzaam is. Maar uiteraard overheerst eerst de verwondering om de hoeveelheid om daarna blij en dankbaar te worden wat de kinderen allemaal krijgen.

De handdoeken/washandjes is altijd van harte welkom, maar ook de simpele tandpasta’s of shampoos. Hele gangbare producten maar net niet aanwezig als een kind nieuw in een opvanghuis komt. Geweldig toch om hier op in te mogen springen?

Het was dit jaar ook voor het eerst dat de kinderen die al in de huizen wonen ook een verzorgingstasje én een ‘snoeptasje’ kregen . Vanwege de vele spulletjes konden we dit doen, dank jullie wel donateurs!!

Leuk om te zien dat een jongen gelijk zijn blikje ijsthee overgooit in zijn nieuwe bidon. Of een meisje dat gelijk haar zakje chips openmaakt. Een jongen die roept dat het nèt zijn merk shampoo is. Ook waren de jongens blij met hun eigen nagelknippers en ook de proefmonstertjes werden ontzettend goed gewaardeerd.

Wat dan ook weer zo leuk is, is dat je hoort dat er net twee kinderen vorige week jarig waren en dit zien als een verjaardagscadeau!

We zijn ontzettend dankbaar en blij dat u, lieve donateurs, ons zo meehelpt om dit allemaal te bewerkstelligen en dat we samen zoveel kinderen even een schouderklopje mogen geven. Dank jullie wel allemaal voor jullie grote of kleine bijdrage. Het is allemaal goed terecht gekomen en we weten dat deze spulletjes niet alleen leuk zijn om te geven maar zeker ook even hard nodig.

Eigenlijk is het bijna traditie om zo’n dag (en) te beëindigen in een huis waar Diana werkt. Zij kookt heerlijk en daarom mogen we altijd daar dineren. Dit keer was het Mexicaans eten en zoals gezegd… ook dit keer was het weer heerlijk! Dank je wel Diana!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!