Geschreven door een jongere!

woensdag 21 augustus 2019 AlgemeenUitstapjes

Door Lorena

Wat hebben wij genoten vandaag! We zijn de hele dag naar Duinrell geweest en kregen heerlijke chocola. Heerlijk even voor ons om te ontspannen, de hele dag zitten we in een opvanghuis en soms is dat zo stressvol!! Ik heb zelf geen contact meer met familie en doe dus ook weinig leuks.

Vandaag de hele dag in attracties geweest en met heerlijk weer! Toen we binnenkwamen eerst een fotoshoot met de kikker en daarna het park ontdekken en tussen de middag lekker patat, snack en drinken gekregen als lunch en lekker even genoten in het zonnetje!

Wij als opvanghuis in Zoetermeer bleven tot 16.30 uur en daarna naar huis. Ik ben A Break 4 Kids zo dankbaar dat ze met ons uitjes maken! Het laat me even mijn zorgen vergeten en ik word er zo blij van! Het geeft me echt een boost!! Lieve Marjan en Wytze, onwijs bedankt voor jullie liefde en liefdadigheid! Jullie en alle vrijwilligers zijn onwijs bijzonder en ik ben jullie onwijs dankbaar voor de cadeautjes, de dagen uit en de hulp die jullie bieden!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!