KERST 4 KIDS!

dinsdag 15 oktober 2019 Achter de schermenAlgemeen

Elk jaar viert A Break 4 Kids Kerst met kinderen die in opvanghuizen wonen. Het gaat om tien huizen en ongeveer 70-80 kinderen (12-18 jaar) die door mishandeling, misbruik en verwaarlozing niet meer thuis kunnen wonen. De kinderen in deze leeftijdscategorie worden vaak aan hun lot overgelaten, omdat het een moeilijke en kwetsbare leeftijd is.

De stichting bestaat uit vrijwilligers en daarom worden alle giften en goederen aan de kinderen besteed. In elke schoolvakantie worden er uitstapjes georganiseerd en dus ook in de Kerstvakantie. Het is zichtbaar hoe de kids genieten van deze avond.

Het is een avond van lekker eten, gezellig samen zijn en natuurlijk leuke cadeautjes!

Uiteraard hoort op zo’n avond een kerstcadeautje voor elk kind bij. Het komt bij ons niet eens op om het als cadeau te vragen, maar deze kinderen vragen ‘eigen handdoeken en washandjes’ !

Zij hebben handdoeken en toiletartikelen nodig en natuurlijk snappen wij dat je deze dingen niet graag met andere kinderen wilt delen?!

Daarom schenkt A Break 4 Kids elk kind een ‘basis pakketje’ met shampoo, douche gel, tandpasta, geurtje, gel en natuurlijk die handdoeken!! Natuurlijk is snoep ook wel een gewild presentje.

Naast deze pakketjes worden er sieraden- en make up setjes gemaakt. En ook voor de jongens zullen er ‘jongenspakketjes’ zijn, waar o.a. een pet, sportsokken, pen, scheerspullen en toilettas in zitten. Dit alles vormt dan samen een leuk Kerstcadeautje!

De meest stoere knapen zijn helemaal ontdaan en vallen stil, wat juist zoveel zegt!

Uiteraard zoekt de stichting hulp van u, misschien wilt u geld doneren, zodat de spulletjes gekocht kunnen worden of wellicht kunt u een inzamelingsactie op school, werk of vereniging starten en dit aan de stichting schenken?

Samen Kerst vieren, wie wil dat niet? Wij hopen dat u wilt meehelpen en voor alle vragen kunt u mailen naar info@abreak4kids.nl of bellen naar 0252-341164.

Mocht u geld willen doneren vermeld u dan ‘Kerst 4 Kids’
(IBAN: NL33 INGB 0006 02 97 22)
Uw giften zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting door de ANBI verklaring.

ATTENTIE!
Wij verzamelen spulletjes tot uiterlijk zaterdag 30 november!!

Tassen voor de meiden
Kersttassen voor de meiden
pakketten voor de jongens!
“Kersttassen” voor de jongens!
Diverse spulletjes
Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!