Coördinators

Omdat A Break 4 Kids vele dingen doet naast de uitstapjes zijn wij blij met de inzet van verschillende vrijwilligers. Er worden blingbling setjes, make up setjes en ook pakketjes speciaal voor de jongens gemaakt. Naast dit alles worden ook de proefmonstertjes netjes ingepakt, zodat er niets kan lekken waardoor een gevulde tas wordt verpest. Wij noemen ze coördinators, omdat deze mensen zelf de materialen proberen te krijgen. Daar zijn zij het hele jaar mee bezig.

Naast dit alles zijn er vrouwen bezig om mooie kerstkaarten te maken en kaarten die bij de welkomsttasjes worden gedaan. Zomaar even om de kinderen een bemoediging te geven.

Een leuke anekdote is overigens dat het drie zussen zijn die al deze kaarten maken. Dit zijn toch gauw al ruim 200 kaarten per jaar!

Verder is er ook nog een vrouw bezig die kerstkaartenpakketjes maakt. Zij zorgt ervoor dat in elk Kersttasje zo’n pakketje komt. Deze kaarten kunnen de kinderen zelf versturen.

De coördinators staan allemaal op onze contactpagina!

 

 

Een leuk extraatje zijn de ‘Uitdeeltjes’ !

A Break 4 Kids is een stichting is die naast alle uitstapjes organiseert en meegaat met de uitstapjes ook een stichting die regelmatig de huizen bezoekt! Het is het altijd leuk om iets aan de kinderen te geven. Vandaar de naam “Uitdeeltjes”. Dit zijn gezellige, leuke hebbedingetjes die de kids erg leuk vinden. Soms zijn het pakketjes maar het kan ook een gezelschapsspel of een lekkernij zijn !

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!