CreAnita

Omdat A Break 4 Kids vele dingen doet naast de uitstapjes zijn wij blij met het aandeel dat Anita levert. Zij is al jaren de maker van  de bling bling setjes en vanaf maart 2017 de hoofdcoördinator van de mensen die jongenspakketjes, make up setjes en de welkom- en kerstkaarten maken. Wij zijn ontzettend dankbaar voor wat zij achter de schermen nog meer doet (naast haar bestuursfunctie) en willen haar heel veel succes wensen met haar grote taak erbij! Vandaar deze pagina/link, mogen wij u voorstellen aan Anita Loermans oftewel CreAnita!

 

“Ik ben creatief met klei, stof, kralen, papier enz. enz. en voor A Break 4 Kids gebruik ik die creativiteit dan ook graag! Ik kan me niks leukers bedenken dan voor tieners leuke dingen bedenken en maken, ik heb zelf ook twee tieners in huis rondlopen en de dingen die ik maak worden dan ook regelmatig gekeurd of zelfs afgekeurd. Ja echt waar, ik krijg wel opbouwende kritiek dus met wat aanpassingen komt dat dan weer helemaal goed hoor! Ik maak het liefst dingen die praktisch zijn en zoveel mogelijk zodat iedereen iets leuks krijgt!”

 

 

Naast de 50 blingblingsetjes maakt Anita ook 200 uitdeeltjes per jaar!

 

 

“Ik maak van alle kleine dingetjes leuke pakketjes, bijvoorbeeld een klein mooi schoteltje dat wordt vol gelegd met proefmonsters, een armbandje en een lippenbalsem. Laatst heb ik van stukjes stof zakjes (maandverband hoesjes) gemaakt en die weer gevuld met proefmonsters of zelfgemaakte armbanden en sleutelhangers, ik word zo blij van die kleurtjes

 

 

“Wanneer we een donatie krijgen (groot of klein) probeer ik zo creatief mogelijk voor iedereen iets leuks te maken en daar haal ik dan ook mijn energie uit, heerlijk na een donatie de tas leeghalen en bij elk item weet ik bijna direct wat ik ermee wil gaan doen.
Maar soms…

 


… Soms duurt het ook wat langer en ligt het even in de kast tot er opeens een lampje gaat branden wat ik ermee ga doen!”

 

 

Anita is altijd op zoek naar bijvoorbeeld washandjes, kleine schoteltjes, etuitjes, proefmonstertjes, kleine dingetjes, sleutelhangers, kettingen, armbanden etc.

CreAties van CreAnita

“Je kunt het niet zo gek bedenken of ik kan er wat mee!”

anitaabreak4kids@gmail.com

Super bedankt voor de leuke pakketjes!

Reactie van een meisje:
“Het zijn echt  logische dingen die je nodig hebt wat echt handig is. Ik ben er blij mee.”

 

 

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!