Achter de schermen

Omdat A Break 4 Kids een non-profit stichting is, doen we alles in onze vrije tijd, veelal naast onze baan, juist daarom zijn we heel blij dat er vele mensen zijn die de stichting helpen. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om ons vrijwilligersteam te versterken. Mailt u hiervoor naar info@abreak4kids.nl

Er zijn zoveel dingen die gedaan moeten worden, denkt u bijvoorbeeld aan het sparen en opslaan van de toiletartikelen, het maken welkompakketjes, het organiseren van de uitstapjes, het maken van de kaarten die de kinderen op de kerstavond krijgen, Facebook, Instagram en de website bijhouden. Maar denkt u ook aan hoeveel werk we hebben om donaties aan te vragen, het maken van een plan de campagne, de aangeboden spulletjes ophalen, het vele administratieve werk, presentaties geven. Veel werk wat we heel graag doen om te bewerkstelligen om deze stichting draaiende te houden, we doen het met liefde. Wij gunnen ook u graag een blik achter de schermen, want er is nog veel meer, zoals..

Twee inpakdagen!

Er wordt een ‘inpak dag’  begin december georganiseerd, een dag waar vele vrijwilligers samen komen om de toiletartikelen in te pakken. Een immense klus, maar we zijn zo dankbaar dat er vele mensen zijn die dit willen doen, zodat het niet alleen hard werken is, maar dat er ook veel gezelligheid is. En reken er maar op dat we aan het einde van de dag dankbaar en blij zijn als we zien hoe we de kinderen mogen verwennen!

In juni hebben we onze tweede ‘inpak dag’, dan maken we mooie welkom pakketjes, die voor de kinderen zijn, die nieuw in één van de opvanghuizen komen wonen. Over beide inpak dagen kunt u lezen in ‘Kerst- en Welkomsttassen’.
Soms mogen we een interview geven op de radio of de website moet worden vernieuwd, en nog veel meer. Er gebeuren heel veel dingen ‘achter de schermen’ die we u ook willen laten weten. U kunt Facebook en Instagram bijhouden om dit alles in de gaten te houden.

Geniet u samen met ons mee?

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!