Uitstapjes!

A Break 4 Kids organiseert gezellige uitstapjes voor kinderen tussen de 12 en 18 jaar in de schoolvakantie. Deze kinderen zitten om verschillende redenen in opvanghuizen. Let wel, het gaat om huizen in de regio Haaglanden. We gaan in  mei, de zomervakantie, herfst en Kerst met deze kinderen uit. Denk bijvoorbeeld aan bowlen, schaatsen, eten in een echte pizzeria, dagje pretpark enz.

Het behoeft natuurlijk geen uitleg dat geen één kind het leuk vindt om uit zijn of haar eigen huis geplaatst te worden om dan vervolgens in een opvanghuis terecht te komen. Elk kind loopt toch een beschadiging op als je dit moet meemaken, hoe nodig het ook soms is om uit huis geplaatst te worden. Een kind kan zich afgewezen, eenzaam, bezwaard, ja zelfs schuldig voelen. Het is verschrikkelijk als je je niet gewenst voelt.

A Break 4 Kids wil dat de kinderen tijdens deze uitstapjes hun sores kunnen vergeten en kunnen genieten van zo’n uitstapje!

Het allerbelangrijkste is dat de kinderen zich waardevol mogen voelen, want dat zijn zij immers ook! Elk kind heeft recht op een veilige honk, een fijn thuis waar ze hun verhaal kwijt kunnen. Dit moeten deze kinderen veelal missen en daarom verdienen zij de aandacht, liefde en attenties om opgebeurd te mogen worden. Dit kunnen we door middel van de uitstapjes deze kinderen even geven!

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!