Uitstapjesteam


Het is een wens van A Break 4 Kids om steeds meer kinderen te willen verwennen. Daarom zijn er ook steeds meer mensen nodig bij A Break 4 Kids om dit te realiseren! We zijn blij u te mogen presenteren onze enige echte:

AB4K Uitstapjesteam!

We zijn heel blij dat zij zich willen aansluiten bij A Break 4 Kids, omdat zij een vast team kunnen zijn. Dit is voor de huizen, de kinderen en ook voor onszelf veel gemakkelijker.
Het is het ICT detacheringsbureau Talisman te Alphen aan den Rijn dat ons komt versterken. A Break 4 Kids zal samen met Barbara Kops de uitstapjes gaan coördineren. Barbara zal erop toezien wie er meegaan met de uitstapjes.

Over Talisman:
‘Talisman bemiddelt ICT en Financieel specialisten voor tijdelijke opdrachten en vast functies in elk kennisgebied. Of het nu gaat om detacheren, werving & selectie, deta-vast of een combinatie van HR oplossingen, wij bieden maatwerk waardoor wij de beste specialisten kunnen voorstellen aan bedrijven waar zij in zullen excelleren’. Zie voor meer informatie op http://abreak4kids.nl/links/

Meesparen?
U kunt ons helpen uitstapjes voor deze kinderen te blijven organiseren door mee te sparen van vouchers van de supermarkten die kortingen op de pretparken geven. Houd u hiervoor regelmatig onze website en Facebook in de gaten!

Voor meer informatie: Zie contact

 

 

Donaties

A Break 4 Kids is afhankelijk van giften en is altijd op zoek naar (gulle) donateurs.

Volg ons op Facebook!