Vrijwilliger in het zonnetje

A Break 4 Kids is als non-profit stichting geheel afhankelijk van giften. Wij zijn blijvend op zoek naar geld en/of goederen van donateurs om de kinderen in de opvanghuizen te kunnen verwennen.

Waar een wil is, is een vrijwilliger !

De stichting is ook afhankelijk van vrijwilligers die belangeloos hun tijd en energie willen steken om vele dingen te bewerkstelligen. Zij zijn allen van onschatbare waarde omdat er prachtige voorbeelden zijn dat hun aandeel, hoe groot of klein dan ook, de harten van kinderen kunnen raken. Van een complimentje tijdens een gezellig uitstapje tot aan het juiste cadeautje (die veelal achter de schermen worden gemaakt) kunnen de kinderen weer helemaal opbloeien. En dat is precies waar A Break 4 Kids voor staat!

Deze pagina is om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet en ook hunzelf eens in het zonnetje te zetten!
Tegelijkertijd is het ook voor belangstellende donateurs makkelijk te weten waar zij met hun betreffende donatie terecht kunnen. Alle adressen zijn te vinden op de Contact pagina.

Er zal elk kwartaal  een vrijwilliger in het zonnetje gezet worden!

Eind 2017 is A Break 4 Kids begonnen met relatiebeheerders. Zij bezoeken maximaal drie huizen om zo het contact intiem te behouden. Zij zijn als het ware het gezicht van A Break 4 Kids en bezoeken de huizen om te evalueren hoe de uitstapjes waren en nog veel meer. Zo kunnen de kinderen en begeleiders zien dat we een bewogenheid voelen voor hen.

Geen gemakkelijke opgave, want je kunt zomaar met je neus in de boter vallen, want niemand weet exact vooruit wat er gaande is tijdens een bezoekje. Maar dat deert Loes niet om juist deze functie aan te gaan. Zij heeft passie voor de kids en de stichting. We zijn heel trots op haar en hieronder haar motivatie. Maar wij willen natuurlijk Loes alvast van harte bedanken voor haar grandioze inzet, bedankt Loes!

“Hallo allemaal,

Via mijn opleiding SPH op de Haagse Hogeschool ben ik bij A Break 4 Kids begonnen. Ik was meteen enthousiast omdat de doelgroep mij erg aanspreekt want was is er mooier en fijner dan een lach op het gezicht van kinderen te zien. Ik ben als relatiebeheerder in Den Haag aan de slag gegaan om daar tijdens een bakkie koffie een praatje te maken en te evalueren over de uitstapjes. Ik vind het super goed dat A Break 4 Kids bestaat.

De kinderen hebben een ingewikkeld leven en een uitstapje zorgt ervoor dat zij even alles kunnen vergeten en een top dag of avond kunnen hebben. Zij zijn erg enthousiast en vinden het bijzonder dat zoveel mensen zich inzetten voor hen. Ook de uitdeeltjes die ik tijdens mijn bezoekjes meeneem worden erg gewaardeerd!

Groetjes, Loes Kraan”

 

Oproepje
Wilt u ons ook meehelpen, heel graag!
U kunt contact opnemen via info@abreak4kids.nl
Kijkt u op onze Contact pagina voor diverse adressen.

 

2018

4. Oktober Loes Kraan
3. Juli Aimee van der Bilt
2. April Frank van der Burg
1. Januari Sandra Hertzberger

2017

4. Oktober Soaud El Bali
3. Juli 2017 Teun Vetter
2. April 2017 Wytze Weistra
1. Januari 2017 Desiree Joosen

2016

7. December 2016 Anette Kraaij
6. November 2016 Anita Loermans
5. Oktober 2016 Barbara Kops
4. September 2016 Katinka Loermans
3. Augustus 2016 Wil Ravensbergen
2. Juli 2016 Melinda Kraaij
1. Juni 2016 The Cardsisters